Management organizațional

De ce rezultatele unei firme încep să se prăbușească? Oare să fie și o legătură cu faptul că oamenii încep să se simtă inconfortabil?

Atunci când oamenii simt că vin într-un cadru de siguranță, lucrează cu mai multă pasiune?

Crezi că ai putea obține rezultate mai bune dacă echipa ta ar fi antrenată?

Ți-ai făcut un plan al evoluției profesionale pentru următorii ani?

Managementul organizaţiei se referă la analiza relațiilor și proceselor de management în vederea sporirii eficienței organizațiilor. 

 

Dacă o organizaţie vrea să prospere, aceasta trebuie să se modifice continuu ca răspuns la evoluţiile semnificative ale mediului, cum ar fi: modificarea nevoilor clienţilor, progresele tehnice şi noile reglementări ale guvernului. 

 

Studierea modificării organizaţiilor este extrem de importantă, întrucât managerii din toate nivelurile ierarhice se confruntă în cariera lor cu sarcina modificării propriilor organizaţii. Cei care descoperă schimbările potrivite şi le implementează cu succes, vor avea organizaţii mai flexibile şi mai inovatoare. Întrucât schimbarea este o parte atât de esenţială a existenţei organizaţiei, astfel de manageri sunt deosebit de valoroşi pentru organizaţiile de toate tipurile.

 

Dacă simți că organizația pe care o conduci sau din care faci parte începe să dea semne de oboseală sau de probleme cu angajații, te invit să descoperi cum să transformi în mod durabil organizația pentru a avea o echipă deschisă și axată pe învățare și dezvoltare. Prin metoda învățării experiențiale, vei descoperi ce resurse, abilități și structuri ai nevoie să schimbi pentru a avansa, într-o lume foarte dinamică.

 

Schimbarea organizațională provine din responsabilitatea personală de a te schimba.

-

Beneficii ce pot fi obținute în urma ședințelor de dezvoltare a echipei

Dezvoltarea un leadership colectiv

Alinierea echipei la o viziune comună

Atingerea unor rezultate îmbunătățite împreună

Programează o întâlnire

  ALTE SERVICII

  MANAGEMENT PERSONAL
  DEZVOLTARE INTERACȚIUNE SOCIALĂ
  ȘCOALA PĂRINȚILOR
  CURS COMPETENȚE ANTREPRENORIALE
  CURSURI EDUCAȚIE FINANCIARĂ ȘI DEZVOLTARE A COMPETENȚELOR SOCIALE PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI