Cursuri educație financiară și dezvoltare a competențelor sociale pentru copii și adolescenți

Educația și învățarea continuă sunt prioritare, îmbunătăţind abilităţile personale, capacităţile de comunicare şi exprimare a emoţiilor ( furie, frică, agresivitate/violenţă, neînţelegere, etc.), dar şi cunoaşterea reciprocă.

Cursul de dezvoltare a competențelor sociale și educație financiară este un curs cu o activitate dinamică și creativă care susține și ajută copilul sau adolescentul să-și descopere resursele interioare, să dezvolte modalități proprii de găsire a soluțiilor la problemele pe care le întâmpină sau le poate întâmpina în existența sa.

 

În cadrul cursurilor de dezvoltare a competențelor sociale, voi oferi și educație financiară pentru tineri, cu scopul de a-i învăța pe aceștia cum trebuie să își gestioneze bugetul, deoarece încă de mici, copiii sunt expuși la diferite reclame și strategii de marketing, care îi îndeamnă să cumpere cât mai mult. 

 

Dezvoltarea competențelor sociale și inteligența financiară se formează încă din primii ani de viață, deoarece întreaga percepție despre bani pleacă din copilărie, influențând deciziile financiare pe tot parcursul vieții.

 

Scopul principal al acestei activități este facilitarea accesului la un viitor împlinit, adaptat și echilibrat.

24

Programează o întâlnire

  ALTE SERVICII

  MANAGEMENT PERSONAL
  MANAGEMENT ORGANIZAȚIONAL
  ȘCOALA PĂRINȚILOR
  DEZVOLTARE INTERACȚIUNE SOCIALĂ
  COMPETENȚE ANTREPRENORIALE