Servicii

Expert în formare

De ce rezultatele unei firme încep să se prăbușească? Oare să fie și o legătura cu faptul că oamenii încep să se simtă inconfortabil?
Oare trecerea de la o cultură organizațională inspirațională, motivațională și armonioasă la una care crează de la disconfort până la toxicitate duce ca echipa pasionată și inspirată să se destrame și fiecare membru al ei să își caute alt job?
Oamenii redevin pasionați și merg acolo unde sunt apreciați, unde simt un cadru de siguranță.

Management individual0%

Management organizațional0%

Dezvoltare interacțiune socială0%

Este mult mai simplu să ne motivăm pentru a învăța să ne perfecționăm dacă ne facem din dezvoltarea competențelor sociale un obiectiv în viață.

Managementul organizaţiei se referă la analiza relațiilor și proceselor de management în vederea sporirii eficienței organizațiilor. 

Experiențele noastre zilnice cu interacțiunile aproape constante cu alți indivizi, conferă structura și forma faptelor noastre.

Prin această școală, părinții sunt sprijiniți să dezvolte și să mențină o relație pozitivă cu copiii pe termen lung pentru a-i ghida să devină adulți capabili.

Scopul principal al acestei activități este facilitarea accesului la un viitor împlinit, adaptat și echilibrat.

Vedem în jurul nostru persoane care au reușit prin propriile forțe, deoarece antreprenoriatul este în primul rând un mod de gândire.

92

Workshop-uri de grup organizate